Åka och hämta Leija!

Leija som är våran hund som dem flesta kanske vet! Men natten till Onsdag så kräktes hon och mådde inte så värst bra så vi beslutade att åka till Strömsholm. Dem kunde inte hitta något fel då, mer än att hon fått en allergisk reaktion av något! Så vi fick åka hem igen och hon var ju inte helt bra, hon kräktes lite och var fortfarande hängig! Men veterinären sa att det skulle ta några dagar så vi skulle bara vänta eller åka in om det vart sämre igen och det vart det!
Igår före 10 någon gång börja hon kräkas och hade fått diarée så mamma och pappa åkte in med henne, dem var där vid halv 11 kanske och kom inte hem förrens vid 9 utan Leija! Dem ville ha henne kvar då dem tyckte hjärtat slog för långsamt, det kunde bero på att hon hade någon sorts magsjuka och hjärtat orka väl inte med alla kräkningar!

Men idag vid halv 4 ska vi hämta hem henne och dem tror hon är en allergisk hund, men dem vet inte riktigt mot vad än vad det lät som! :( Vill inte ha en allergisk hund, tänk om hon är allergisk mot damm eller liknande då vet jag inte vad som händer! :(

Jag måste hinna göra något med Cox om det blir tömkörning eller vanlig körning visar sig senare!


Min lilla tokfia!

/Lovisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0