Hoppning

Idag så åkte vi iväg till Sorf för att fortsätta att hoppa igång Lola lite och för att filma lite till en försäljningsvideo. Förstår ni hur nära vi är nu när vi till och med filmar för att göra iordning en FÖRSÄLJNINGSVIDEO? Åh, vill inte ens tänka tanken..

Det gick iallafall helt okej! Lola är superduktig för att ha hoppat ca 3 gånger på 6 månader men jag därimot (hehe) är lite sämre. Känns som om jag förstör mer än vad jag hjälper ibland men vi båda är gröna så vad mer kan man begära liksom? Vi hoppade iallafall en bana på ca 60 cm och en oxer på ca 50-60cm kanske? Fick med några skutt på film och vill liksom visa hur hon ser ut nu i försäljningvideon.. inte hur hon såg ut för 1 år sedan för det är en jäkla skillnad. Visserligen var vi ute och tävlade då i hoppning men det är ju inte där vi är nu utan hon måste komma igång mer och bli mer säker i sig själv innan man kan hoppa på de höjderna igen. 

Men som sagt.. det kändes helt okej! Lola skötte sig som sagt super. Lite het och lite väl på i början men lugnade ner sig i slutet vilket var skönt! 

Filmerna får ni inte se nu utan det kommer senare när hela videon är klar. Ska filma dressyren också och där blir ni nog lite mer chockade över hur fin hon blivit och vad hon lärt sig under dessa månader. :) Men filmen kommer inte ut förrän annonsen gjort det.


Lolis igår :)

/ Linnéa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0