Försäljningen utav Lola..

Jag har ju inte nämnt så mycket om försäljningen utav Lola eftersom att jag inte vill skriva en massa när allt är så oklart. Men tänkte iallafall uppdatera er lite..

Vi har haft en som varit här och provridit som gillar henne (och vi gillar henne) och vill köpa henne men det är några beslut som fattas innan, vilket kan ta tid.

Vi har också fått en massa mail från olika länder och från folk ifrån Sverige som är intresserade.. MEN de vill antingen ha Lola på prov i några månader först eller ha henne på foder före köp. Detta är något vi inte kan göra pga stallplats osv. Men imorgon så kommer det en ny och ska provrida. Hon kommer redan kl. 10 så det blir en tidig morgon, haha. Det är iallafall en kvinna ifrån Köping så avståndet känns väldigt bra. Hon lät supergullig så hoppas att det kan vara något :)

Nu vet ni iallafall lite mer, och vem vet? Ni kanske vet ännu mer redan imorgon..



/ Linnéa

Kommentarer
Postat av: Tove

Ett tips inför försäljning. Be dom ta en lektion (som dom betalar) för Bettan för att få känna på Lola ordentligt i dressyr. Bettan vet ju hur du brukar rida och hur hon rör sig när man ser från marken. Är man intresserad så betalar man för det och det är bra för dig och den som vill köpa att man kan rida henne på ett sätt som hon är van vid. Mvh Tove

2012-05-06 @ 11:20:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0